LCOS

27. 7. 2024(týden 30.) |
  • Věroslav
  • zítra Viktor
Počasí v Líšni
temperature icon 22°C

LCOS – Vaše centrum v srdci Líšně

LCOS – Vaše centrum v srdci Líšně

Blog-img

Líšeňské centrum obchodu a služeb je součástí typické stavby občanské vybavenosti, která má sloužit všem lidem. Společně s jednotlivými provozovateli v našem centru se tak snažíme o nabídku služeb, kvalitních produktů, poctivých cen, širokého výběru a přívětivé atmosféry, tak jak to sami máme rádi v duchu hesla “když něco děláš, dělej to pořádně”.

V oblíbené drogerii naleznete také domácí potřeby s prodejním centrem Tescoma, oddělení papírnictví, dárkové předměty, jednoduše menší či větší pomocníky pro Vaše denní potřeby, domov i kuchyni. Ze služeb pak jmenujme tisk a kopírování až do formátu A3, laminaci dokumentů, výrobu klíčů a sběrnu čistírny oděvů.

Kolektiv Lékárny Masarova, která je součástí sítě Magistra Lékárny, v čele s s panem doktorem farmacie Nasrim, Vám poskytne kvalitní odborné poradenství a doporučí vhodné přípravky v každém ročním období.

Věříme v podporu místních farmářů a proto Vám doporučujeme návštěvu BYJOKRÁMKU neboli BYJO Zdravého krámku s produkty přímo z našeho regionu. Naleznete zde jak zdravé potraviny tak i ty méně zdravé avšak s minimem konzervantů a nežádoucích látek, jako například kvalitní řemeslné uzeniny, sýry, paštiky apod.

Milovníci cyklistiky ocení nabídku jízdních kol a příslušenství k nim, v prodejně bikeMAX, která nabízí špičkové vybavení pro Vaše jednostopá dobrodružství. Profi servis všech značek kol je samozřejmostí.

Potřebujete změřit zrak? Hledáte nové brýle nebo jen toužíte oživit svůj vzhled? Optik Osička vám pomůže najít brýle pro Váš obličej a především pro Vaše zrakové potřeby.

A během náročného dne nebo i po něm načerpejte novou energii v moderní restauraci OUR STORY, kde si můžete pochutnat na poledním menu nebo na vymazlených pokrmech ze stále nabídky. Načerpat energii tu můžete i pro svůj telefon a při tom s přáteli sledovat na velkoplošné televizi sportovní přenos.

Do Líšeňského centra obchodu a služeb se jen nechodí, tady se žije. Chystáme pro Vás ve spolupráci s našimi provozovateli různé akce po celý rok, neváhejte nás navštěvovat a sledovat zde, ať o nic nepřijdete.

Vaše spokojenost je pro nás odměnou, děkujeme za Vaši přízeň.

Kontakty

Líšeňské centrum
obchodu a služeb s.r.o.
Masarova 2407/7
628 00 Brno-Líšeň
Správa centra
sprava@lcos.cz
Napište nám
Kudy k nám
Přímý spoj z hlavního nádraží
tramvaj č. 8 zastávka Masarova.
Autobusy č. 55 a noční linka č. 98
zastávka Houbalova.
Sociální sítě
Buďme spolu ve spojení
ikona