LCOS

27. 7. 2024(týden 30.) |
  • Věroslav
  • zítra Viktor
Počasí v Líšni
temperature icon 17°C

Česká kosmetika RYOR v naší drogerii

Česká kosmetika RYOR v naší drogerii

Blog-img

RYOR je česká kosmetická společnost s bohatou historií a silným postavením na trhu. Její počátky odstartovala v roce 1991 zakladatelka Ing.Eva Štěpánková, a od té doby se firma vypracovala na jednoho z předních výrobců kosmetických produktů v České republice a také si získala mezinárodní renomé.

Hlavním zaměřením rodinné firmy RYOR je výroba a distribuce široké škály kosmetických výrobků, včetně péče o pleť, tělo, vlasy a dekorativní kosmetiky. Jejich sortiment zahrnuje produkty pro různé typy pleti a potřeby, včetně produktů pro citlivou pleť, mastnou pleť, proti stárnutí atd. RYOR se zaměřuje na kombinaci moderních technologií s využitím přírodních surovin, aby dosáhli efektivních a šetrných produktů.

Společnost si klade za cíl neustále inovovat a vyvíjet nové produkty, které odpovídají aktuálním potřebám zákazníků a trendům v kosmetickém průmyslu. Kromě toho investuje do výzkumu a vývoje, aby zajistila vysokou kvalitu svých výrobků a udržela si konkurenční výhodu na trhu.

Značka RYOR je známá svou spolehlivostí, kvalitou a péčí o zákazníky. Jejich produkty jsou dostupné nejen v České republice, ale také ve více než 30 zemích po celém světě prostřednictvím různých distribučních kanálů, včetně prodejen, e-shopů a distribučních partnerů.

Nepostradatelný výrobek je dle mého názoru Dvoufázový odličovač, který si poradí s jakýmkoli líčidlem a je vyhovující pro všechny typy pleti. Když jsme jako drogérie odstartovali naši dráhu v roce 2013 v LCOS, hned od začátku nás doprovázela a podporovala i kosmetika RYOR. Našim zákazníkům vždy poskytovala kvalitu za příznivou cenu, tak aby si ji mohl dovolit každý. Po celou dobu vidíme také jejich pokroky například v baleních, které jdou vstříc pohodlnému užívání ale také hygieně.

Jako speciální tečku ráda uvedu jejich akci, pro Vás naše zákazníky – sbírání razítek.

Akce spočívá v založení kartičky a sbírání razítek za každou 100kč utracenou v kosmetice RYOR. Jelikož má Ryor své vlastní prodejny, akce se nevztahuje pouze na naší provozovnu. Za nasbíraná razítka, obdržíte výrobek dle výběru zdarma. Tato akce je již v oběhu a potrvá do konce měsíce Května.

Kontakty

Líšeňské centrum
obchodu a služeb s.r.o.
Masarova 2407/7
628 00 Brno-Líšeň
Správa centra
sprava@lcos.cz
Napište nám
Kudy k nám
Přímý spoj z hlavního nádraží
tramvaj č. 8 zastávka Masarova.
Autobusy č. 55 a noční linka č. 98
zastávka Houbalova.
Sociální sítě
Buďme spolu ve spojení
ikona